Wat verteld mijn hond?

Tijdens deze workshop ga je je hond observeren. Wanneer doet je hond iets? Wat vindt die eng? Komt die zelf tot een oplossing? Hoe beweegt je hond? enz. 
Er is een parcours maar de hond gaat zelf op ontdekking zonder hulp van ons. Je bent in de buurt maar de hond gaat zelf alles onderzoeken en bekijken. Hiervan leer je niet alleen als baas maar de hond leert om keuzes te maken zonder de baas. Het geeft zelfvertrouwen  maar ook beheersing. 
Doordat je leert hoe je thuis een parcours kan maken kan je je hond ook thuis helpen. En nee je hebt geen ingewikkelde dingen nodig. Het kan helpen bij bepaalde gedragsproblemen en angsten bij honden, het geeft rust en de hond leert denken. 

Doordat je met meerdere mensen bent zie je ook wat andere honden doen en ook daar leer je van. Je leert niet alleen je eigen hond kennen maar je leert ook van de signalen van andere honden.
Samen bespreken we wat we gezien hebben.

Wil je ook weten of je hond zelf een parcours kan afleggen of zou die hulp nodig hebben? Of wil je deze techniek misschien toepassen in jou praktijk om de hond te leren kennen? Dan is dit de workshop om te volgen.

Leslocatie: K9 Opleidingen, Beusichem , Speulmanweg 7a
Lestijd:  
Lesdatum: nog niet bekend ivm het civid 19 virus.
Prijs : € 47,50 incl koffie/thee en iets lekkers en een certificaat
Aanmelden: info@k9opleidingen.com