Privacybeleid

Privacybeleid K9 Opleidingen

Je staat op het punt om een stap te zetten in je persoonlijke groei of je hebt onlangs al een inschrijving gedaan. Maar welke persoonsgegevens verzamelt K9 Opleidingen eigenlijk? En met welk doel verzamelen wij die gegevens? Wij waarderen het vertrouwen dat je in ons stelt en zullen daarom zorgvuldig omgaan met persoonsgegevens. K9 Opleidingen respecteert jouw privacy. Met dit privacy statement willen wij duidelijk maken waarom wij bepaalde informatie verzamelen en hoe we jouw privacy beschermen.

K9 Opleidingen is verantwoordelijk voor de verwerking van jouw persoonsgegevens en handelt volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.


1.    Welke gegevens worden verwerkt?

In de volgende situatie verzamelen wij gegevens die je aan ons verstrekt.

  • Bij een inschrijving voor een cursus
  • Bij een aanvraag van een brochure
  • Bij de aanvraag van een contactmoment via e-mail of telefoon
  • Bij een aanmelding voor de nieuwsbrief
  • Tijdens het volgen van een cursus

K9 Opleidingen verzamelt de volgende gegevens met betrekking tot jouw cursus: cursusnaam, voorkeur startmoment, voorkeur plaats, aanwezigheid, cursusfeedback, cursusresultaten. Daarnaast verzamelen we de volgende persoonsgegevens; naam, achternaam, geboortedatum, postadres, e-mail en telefoonnummer. Met betrekking tot de facturatie vragen wij het volgende: is de inschrijving zakelijk?, wil je een factuur met of zonder BTW?, factuuradres, contactpersoon.


2. Voor welk doeleinde worden je gegevens verwerkt?

Cursus
 Om deel te kunnen nemen aan een cursus hebben we van jou een inschrijving nodig. Met deze inschrijving geef je K9 Opleidingen om jouw persoonsgegevens te verwerken. Deze gegevens worden enkel en alleen gebruikt ten behoeve van de klantenadministratie, facturatie en het verlenen van toegang tot (online) cursusmateriaal en (elektronische) toezending van informatie over (E-learning) opleidingen of trainingen, en daaraan gerelateerde producten en diensten van K9 Opleidingen. Onze docent-trainers hebben toegang tot jouw gegevens om het programma vorm te kunnen geven en optimaal aan te laten sluiten op jouw leerbehoefte.

Nieuwsbrief

Naast informatie over jouw cursus, kun je ook aangeven of je mailings met inspiratie en aanbiedingen van K9 Opleidingen wilt ontvangen. Uiteraard kun je te allen tijde onderaan de mail jouw voorkeuren aanpassen of je volledig uitschrijven voor alle mailings. Wij maken onderscheid in 3 verschillende mailings;

  • Tips – Blijf geïnspireerd! 1x per maand ontvang ik de 10 tips van K9 Opleidingen.
  • Events – Word uitgenodigd! Ik ontvang als eerste uitnodigingen voor exclusieve evenementen van K9 Opleidingen.
  • Aanbiedingen – Exclusieve aanbiedingen en informatie over cursussen.



3. Bewaartermijn

Na afloop van jouw cursus worden je persoonsgegevens niet automatisch verwijderd. De bewaartermijn van jouw gegevens wordt bepaald aan de hand van je ontwikkel pad en leerbehoefte. Je behoudt toegang tot jouw persoonlijke leeromgeving en kunt online doorgaan met leren. Je mag te allen tijde het verzoek indienen om jouw account te laten verwijderen, dit kan door een mail te sturen naar info@k9opleidingen.nl


4. Wie kunnen er bij mijn gegevens?

K9 Opleidingen zal jouw gegevens niet aan derden ter beschikking stellen tenzij dat noodzakelijk is voor de uitvoering van onze dienstverlening aan jou. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk, daarom sta je in direct contact met de docent/trainer. Hij of zij heeft toegang tot jouw contactgegevens om je te kunnen ondersteunen tijdens de cursus waar dat nodig is. K9 Opleidingen is verwerkingsverantwoordelijke van jouw persoonsgegevens en onze docent/trainers zijn verwerkers. Op grond van artikel 28 AVG moet de verwerking die een verwerker voor een verwerkingsverantwoordelijke uitvoert, geregeld worden in een (verwerkers)overeenkomst. Al onze docent/trainers hebben een verwerkers overeenkomst getekend om jouw persoonsgegevens te beschermen en jouw privacy te waarborgen. Jouw gegevens zullen niet verkocht worden aan derden, daarnaast zijn je gegevens beveiligd tegen misbruik en toegang door ongeautoriseerde personen.


5. Veranderingen

Dit privacy statement is afgestemd op de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en is voor het laatst op 30-03-2019 gewijzigd. Wij raden aan om het privacy statement regelmatig te lezen om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.


6. Welke rechten heb ik?

Als cursist van K9 Opleidingen heb je een aantal rechten welke onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) vallen.

  • Het recht om op jouw verzoek persoonsgegevens over te dragen aan een andere verwerkingsverantwoordelijke.
  • Het recht om K9 Opleidingen opdracht te geven om al jouw gegevens definitief uit ons systeem te verwijderen.
  • Recht op inzage. Het recht om in te zien welke gegevens we van jou verwerken.
  • Recht op rectificatie en aanvulling. Het recht om de persoonsgegevens aan te passen of te wijzigen.
  • Het recht om minder gegevens te laten verwerken.
  •         Het recht op een menselijke blik bij besluiten.
  • Het recht om bezwaar te maken tegen de gegevensverwerking.


7. Cookies

Cookies zijn kleine, eenvoudige tekstbestandjes die jouw computer, tablet of mobiele telefoon ontvangt als je een website bezoekt. Cookies maken het bezoek aan de website van K9 Opleidingen gebruiksvriendelijker.

Waarom gebruiken we cookies?

Wij maken gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Met cookies maken we onze website gebruiksvriendelijker. De cookies maken het voor ons mogelijk om het websitebezoek te analyseren en verbeteringen door te voeren waardoor we jou in de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn. En het moet gezegd worden we gebruiken cookies ook voor marketingdoeleinden. Met behulp van cookies van derden (zoals LinkedIn en Facebook) zorgen we er bijvoorbeeld voor dat je relevantere advertenties krijgt op social media en je geen persoonlijke aanbiedingen misloopt.

De functionele cookies

Deze cookies zijn nodig om de website goed te laten functioneren. De onderstaande cookies worden maximaal 30 dagen bewaard en zorgen ervoor dat wij aan de hand van anonieme statistieken onze website kunnen verbeteren.

  • Google Analytics
  • Linkedin Analytics
  • New Relic

De marketing cookies

Deze cookies stellen ons in staat om jou als gebruiker persoonlijke aanbiedingen te kunnen doen. Hierbij is het belangrijk om te weten dat jij als gebruiker nog steeds anoniem bent, tenzij je je persoonsgegevens doorgeeft door bijvoorbeeld je e-mailadres achter te laten. Deze cookies worden maximaal 90 dagen bewaard. (m.u.v. Hotjar, deze cookies worden na 365 dagen automatisch verwijderd)

Accepteren en uitschakelen cookies

Wanneer je optimaal gebruik wilt maken van onze website, is het nodig dat je cookies accepteert. Dat is gelukkig heel eenvoudig. Je accepteert cookies door de melding op je eerste bezoek te sluiten of door gewoon verder te surfen op onze website. Je kunt de cookies natuurlijk ook uitschakelen. Houd er dan wel rekening mee dat de website niet optimaal meer werkt. 


8. Vragen of opmerkingen?

Als cursist heb je te allen tijde het recht om de toestemming tot het verwerken van (persoons)gegevens digitaal in te trekken, dit kan door een mail te sturen naar info@k9opleidingen.nl 

Heb je andere vragen of opmerkingen met betrekking tot jouw persoonsgegevens of heb je vragen over dit Privacy Statement? Neem dan contact met ons op, dit kan telefonisch of via de mail. Mochten we er samen niet uitkomen dan kan je ook contact opnemen met de toezichthouder; www.autoriteitpersoonsgegevens.nl

Postadres

K9 Opleidingen

Burgemeester Hommesstraat 21

4112LW Beusichem

Tel: 0642251552

info@k9opleidingen.nl

www.k9opleidingen.nl