Reiki 2 (mens en hond)

Reiki is energie en zet je lichaam aan om zichzelf te herstellen " genezen". Door Reiki wordt je je sneller bewust van alles om je heen. Je maakt persoonlijke groei door en leert beter je emoties herkennen.  Tijdens deze opleiding leer je werken met energie, door middel van handoplegging en gerichte intentie. Door bewust bezig te zijn kan je de energie verplaatsen. Honden zijn heel gevoelig voor energie en pakken het snel op, het geeft ze ontspanning en rust.   

Dit systeem kent drie verschillende niveau's. Je kan alle niveau's bij ons volgen.  Er is geen vooropleiding voor nodig.

Bij Reiki 2 krijg je een inwijding die hoort bij dit niveau. Je krijgt een aantal symbolische "sleutels" toegereikt die je meer mogelijkheden geven om energie te verplaatsen. Zo kan je Reiki op afstand kan geven om ervaringen uit het verleden te verzachten en iemand meer energie te geven. Op afstand Reiki geven helpt goed om trauma's te verwerken en om verdriet (rouwen) een plekje te geven.  Met Reiki 2 vergroot je je hoeveelheid energie, de intensiteit ervan neemt toe. De tweede graad werkt voornamelijk op het mentale, emotionele deel en het gedragsleven. Niet alleen van degene die je behandelt, maar ook voor jezelf.
De lessen worden gegeven door Reiki Master Lenneke Molenaar en Reiki 2 duurt 2 lesdagen.

Locatie: K9 Opleidingen, Beusichem, Speulmanweg 7a
Data: 3 januari 2021 en 31 januari 2021.
Lestijd: 10:00 - 17:00
Prijs: € 190 incl lesmateriaal, koffie/thee , lunch en certificaat.
Aanmelden: info@k9opleidingen.com