Reiki 1 (bij mens en hond)


Reiki is energie en zet je lichaam aan om zichzelf te herstellen " genezen". Door Reiki wordt je je sneller bewust van alles om je heen. Je maakt persoonlijke groei door en leert beter je emoties herkennen.  Tijdens deze opleiding leer je werken met energie, door middel van handoplegging en gerichte intentie. Door bewust bezig te zijn kan je de energie verplaatsen. Honden zijn heel gevoelig voor energie en pakken het snel op, het geeft ze ontspanning en rust.   

Dit systeem kent drie verschillende niveau's. Je kan alle niveau's bij ons volgen.  Er is geen vooropleiding voor nodig.

Bij niveau 1 leer je wat je nodig hebt om Reiki te kunnen beoefenen. Je krijgt de kennis om  af te stemmen en bewust bezig te zijn met de energie die je voelt. De energie stroomt via je hart en handen.. Met Reiki 1 kun je energie opnemen, en weer doorgeven aan anderen. Op het moment dat  je je handen plaatst (en met de juiste intentie), bij jezelf, bij anderen, of bij een hond, begint de energie te stromen.

Het eerste niveau bestaat uit het fysieke werken met Reiki, door je handen te plaatsen en door gerichte aandacht. Dit kan leiden tot effectieve ontspanning bij jezelf of bij de hond, een verhoogd lichaamsbewustzijn, en een grotere gevoeligheid voor alles om je heen. Je leert ook werken op de chakra’s en wat voor invloed Reiki heeft op de chakra's.
Aan het einde van deze lesdag krijg je je traditionele Reiki-inwijding en een certificaat.

De lessen worden gegeven door Reiki Master Lenneke Molenaar.

Locatie: K9 Opleidingen, Beusichem, Speulmanweg 7a.
Datum: maken we samen een afspraak voor.
Lestijd: 10:00 - 15:00
Prijs : € 95 incl lesmateriaal, koffie/thee, lunch en certificaat.
Aanmelden: info@k9opleidingen.com